Home | Community | Message Board


The Spore Depot
Please support our sponsors.

Feedback and Administration >> Website Announcements and Feature Feedback

Welcome to the Shroomery Message Board! You are experiencing a small sample of what the site has to offer. Please login or register to post messages and view our exclusive members-only content. You'll gain access to additional forums, file attachments, board customizations, encrypted private messages, and much more!

Jump to first unread post. Pages: 1
OfflineHidingInPlainSight
Male User Gallery
Registered: 01/27/03
Posts: 2,076
Loc: Portland, OR
Last seen: 1 year, 8 months
Security code blues
    #2859620 - 07/05/04 09:04 PM (12 years, 7 months ago)

For some reason I am reading and entering the security code correctly, but it says that the code is incorrect, even after asking friends what they see.

After a while of trying, I eventually get in.

What is going on!?


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
InvisibleYthanA
٩(●̮•̃)۶
Male

Registered: 08/08/97
Posts: 16,891
Loc: NY/MA/VT Borderlands, USA Flag
Re: Security code blues [Re: HidingInPlainSight]
    #2859781 - 07/05/04 10:29 PM (12 years, 7 months ago)

Based on your report, I was able to track down a couple bugs related to the caching and session handling of the security code. They should now be fixed, please let me know if you experience any further problems. Thanks for the heads up!

-Y


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
OfflineHidingInPlainSight
Male User Gallery
Registered: 01/27/03
Posts: 2,076
Loc: Portland, OR
Last seen: 1 year, 8 months
Re: Security code blues [Re: ]
    #2860175 - 07/06/04 12:59 AM (12 years, 7 months ago)

Problem seems to be fixed. :smile: Thanks Ythan!


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
OfflineHidingInPlainSight
Male User Gallery
Registered: 01/27/03
Posts: 2,076
Loc: Portland, OR
Last seen: 1 year, 8 months
Re: Security code blues [Re: HidingInPlainSight]
    #2868905 - 07/08/04 03:23 PM (12 years, 7 months ago)

Quote:

ledzepln86 said:
Problem seems to be fixed. :smile: Thanks Ythan!




Seems for some reason it takes about 3 or 4 times of putting in the code (every time I put it in right.) to get in.

Not really that big of a problem, just quite annoying.


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
InvisibleYthanA
٩(●̮•̃)۶
Male

Registered: 08/08/97
Posts: 16,891
Loc: NY/MA/VT Borderlands, USA Flag
Re: Security code blues [Re: HidingInPlainSight]
    #2869103 - 07/08/04 04:41 PM (12 years, 7 months ago)

What OS/browser are you using?

Is there anybody else out there who can confirm this problem?

I'm starting to suspect it may be a local cache issue, but regardless we should figure out a way to make it work so you don't have to suffer through multiple login attempts just to get on the board.

Sorry for the inconvenience :undecided:!

-Y


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
OfflineHidingInPlainSight
Male User Gallery
Registered: 01/27/03
Posts: 2,076
Loc: Portland, OR
Last seen: 1 year, 8 months
Re: Security code blues [Re: ]
    #2869472 - 07/08/04 06:34 PM (12 years, 7 months ago)

I am using Windows XP and Mozilla Firefox 0.9.1

Edit:

When it says security code incorrect, I can still click on "My Home" and get to My Home and then from there wherever I want.

Weird huh?


Edited by HidingInPlainSight (07/08/04 06:47 PM)


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
Offlinebaraka
Male User Gallery

Folding@home Statistics
Registered: 07/16/00
Posts: 10,707
Loc: ohio
Last seen: 1 day, 21 hours
Re: Security code blues [Re: HidingInPlainSight]
    #2877179 - 07/11/04 02:33 AM (12 years, 7 months ago)

I use mozilla.

If i miss the security code once and go back. The code is the same as the first time, and if i type it correctly as seen on the screen it says its wrong.

I figured it to be a reloading/caching problem.


--------------------
This is the only time I really feel alive.


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
InvisibleImorph
journeyman
 User Gallery
Registered: 11/10/01
Posts: 146
Re: Security code blues [Re: ]
    #2935528 - 07/28/04 07:29 AM (12 years, 6 months ago)

thx for pm tips Ythan....it helped. it seems that my problems all these days has been a overly protective firewall that doesnt like the security numbers. ez fix . Imorph


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
Jump to top. Pages: 1

Feedback and Administration >> Website Announcements and Feature Feedback

Similar ThreadsPosterViewsRepliesLast post
* security code on login screen? ZippoZM 934 6 07/05/04 09:20 PM
by Ripple
* Security code is annoying ShroomyMcPot 635 7 08/05/04 11:41 AM
by Annom
* security code broken!!! ZippoZM 443 2 08/31/04 11:42 PM
by Ythan
* Having problems veiwing site with Mozilla Firefox LanaM 2,438 11 10/07/04 02:55 PM
by Lana
* Enhanced Instant UBB Code AnnoA 1,090 4 12/17/04 08:29 PM
by shirley knott
* Regarding the secure access.... The Crow 422 3 08/06/07 02:23 AM
by The Crow
* Secure Private Messages delta9 998 11 08/13/05 05:45 PM
by delta9
* Re: Private Message are a security risk YthanA 995 2 08/01/99 07:45 PM
by Ythan

Extra information
You cannot start new topics / You cannot reply to topics
HTML is disabled / BBCode is enabled
Moderator: Ythan, Thor, Seuss, geokills
720 topic views. 0 members, 0 guests and 1 web crawlers are browsing this forum.
[ Toggle Favorite | Print Topic | Stats ]
Search this thread:
Sporeworks
Please support our sponsors.

Copyright 1997-2017 Mind Media. Some rights reserved.

Generated in 0.036 seconds spending 0.003 seconds on 14 queries.