Home | Community | Message Board

Mushroom Videos
Please support our sponsors.

Community >> b0red5tiff's Journal

Welcome to the Shroomery Message Board! Please login or register to post messages and view our members-only content. You'll gain access to additional forums, encrypted messages, file attachments, board customizations, and much more!

Pages: 1
Offlineb0red5tiff
THE CANDY KING
Male Journal User Gallery Arcade Champion: Candy

Folding@home Statistics
Registered: 09/16/06
Loc: \m/
Last seen: 6 hours, 50 minutes
mooses
    #8101039 - 03/04/08 10:20 AM

tulin just Araabiamaade ajaloo loengust, räägiti kuidas Muhemed prohvetiks sai. Tüüp oli kaupmees ja pereisa, aga siis hakkasid raskemeelsushood ning otsis kogu aeg üksindust ja paastus. Käis siis lähedal mäes asuvas koopas paastumas ja üksinda kükitama. Ja siis ükspäev kui kuu aega jutti paastus koopas, tuli ingel ta juurde, raamat ühes käes, riidetükk teises käes, ja käskis "Loe!".
Muhamed ütles, et "ma ei oska lugeda, mine ära", Ingles aga hakkas riidetükiga teda lämmatama ja kui lahti laskis käskis uuesti "Loe!", Muhamed jälle, et "ma ei oska ju lugeda". Ingel jälle lämmatas, a siis Muhamed ütles, et ok fain, ma siis loen, tahtes inglist lihtsalt lahti saada. Siis ime väel luges ühe rea. Pärast läks koopast välja ja kuulis hääle ütlemas, et ta on nüüd jumala saadik.
Alguses mõtles, et on skiso, aga kohalik sõber ütles, et "kuule see ingel oli peaingel Gabriel. Sweet, dude" Siis hakkas sõnumeid saama jumalalt nii, et kukkus maha, värises ja higistas, oli mingis transis ja pärast kui naases ütles, mis sõnum oli.

--------------------

Post Extras: Print Post  Remind Me!  Notify Moderator   Ignore User 
Jump to top. Pages: 1

Community >> b0red5tiff's Journal